x

Zulu rocker igen

Zulu rocker igen

Det kan umiddelbart være svært at se, hvad TV2 Zulu har med rock at gøre. Fællesnævneren skal i hvert fald ikke findes i en sendeflade spækket med gode musikprogrammer. Men navneforvirringen til trods blev sidste års Zulu Rocks-koncert en succes, der nu har født en arvtager.

Zulu Rocks 07 indtager Parken 16. juni klokken 15.40, og der er ikke hvem som helst, der har fundet vej til plakaten. 50 Cent (billedet) vil mange huske for hittet ”In the Club” og det benhårde gangsta-image. Siden har han især gjort sig (uheldigt) bemærket med filmen ”Get Rich Or Die Tryin’”, men i Parken indtager han rollen som hovednavn i selskab med de discofile new yorkere i Scissor Sisters og soul-kometen Amy Winehouse.

Længere nede på plakaten findes en håndfuld fine navne fra de hjemlige himmelstrøg. BliGlad blæser til kærlighedskrig og reggaerytmer, Johnson udfordrer haterne og scorer deres kærester, Alphabeat lufter deres firser-”Fascination”, Niarn bringer nyt fra Aalborg via København og KNA Connected leverer løgn, latin og en lille smule hip hop.

Zulu Rocks 07


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA