x

Video: Se Justin Bieber mime til Carly Rae Jepsen

Video: Se Justin Bieber mime til Carly Rae Jepsen

Justin Bieber har netop offentliggjort en video, hvor han og en række andre stjerner mimer til Carly Rae Jepsens store hit "I Really Like You". Blandt de andre medvirkende mimere i videoen finder vi Ariana Grande, det tidligere medlem af boybandet NSync, Lance Bass, skuespilleren og rapperen Bryshere Gray og realityfænomenet Kendall Jenner. 

I videoen ser vi Bieber & Co. mime til sangen backstage ved koncerter og ved en swimming pool, og det bliver undervejs også til en falsk gradivitets-erklæring.

Den officielle video til "I Really Like You" har også en mimer i hovedrollen, nemlig skuespilleren Tom Hanks, mens Carly Rae Jepsen selv det meste af tiden glimrer ved sit fravær. Til gengæld dukker Justin Bieber også her op til sidst i videoen.

Justin Bieber har ellers haft nogle problemer på det seneste. Forleden blev han smidt ud fra Coachella-festivalen i Californien, ligesom der kort forinden blev udstedt en arrestordre mod ham i Argentina, hvor han er anklaget for at have overfaldet en fotograf.

Se Justin Biebers mime-video nedenfor fulgt af den officielle video til "I Really Like You":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA