Snart albumaktuelle Saybia mister bandmedlem

Snart albumaktuelle Saybia mister bandmedlem

Saybia er blevet et medlem fattigere. På det fynske bands Facebook-side lyder det: "Hvor er Sebastian? Nogle af jer har lagt mærke til, at et familiært ansigt mangler. Beslutningen om at indspille et nyt album viste sig at blive en skillevej for os, og Sebastian besluttede af forlade bandet og arbejde på andre projekter. Alt er godt imellem os, men hans beslutning betød, at vi var nødt til at finde en passende erstatning."

Guitaristen Sebastian Sandstrøm, der har været medlem af Saybia siden 1998, er altså ude. Men der er allerede fundet en erstatning i form af Kasper Rasmussen, som Saybia første gang stiftede bekendtskab med til DM i rock tilbage i 1998. Kasper Rasmussen har i mange år været producer og arbejdet sammen med danske artister som Folkeklubben, Claus Hempler og Annika Aakjær. Nu kan han altså også bryste sig af at være ny guitarist i et at Danmarks mest succesfulde bands. 

Det er otte år siden, at Saybia udgav deres seneste album, "Eyes On The Highway", men til sommer skulle der komme en ny plade på gaden, og bandet har allerede løftet sløret for deres foreløbige spilleplan hen over sensommeren, som du kan se lige her

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA