Nyhed

De Dødelige er klar med videoen til Vi Drømmer

Sidste sang fra den roste ep Oplev er nu klar med en sort/hvid billedside. Se den her og hør de to bagmænd fortælle om tankerne bag.

I marts måned kunne fans af de to danske r&b-elektrodrenge i De Dødelige se frem til at få serveret én sang om dagen fra ep'en "Oplev", der er anden del af en ep-trilogi. Sidste nummer i rækken, "Vi Drømmer", har nu fået en fin sort/hvid billedeside, der kan ses nedenfor.

De to bagmænd, sanger Andreas Ringblom Knudsen og producer Ulrik Schultz, er en del af GAFFAs guide De bliver store i 2015 og har da også høstet roser for anden del af ep-trilogien. GAFFAs anmelder Nanna Jenner Jensen gav "Oplev" 5 stjerner under overskriften "Endnu en sublim ep fra lovende, danske upcomere".


Nedenfor kan du se og høre de to drenge fortælle om ep'en "Oplev", der eftersigende skulle kunne danses en "dødelig dans" til.

De fortæller blandt andet: "'Vi Drømmer' handler om, at det er svært at finde ud af præcist, hvad man vil. Temaet for singlen er jo det der med at drømme og vågne, og forskellen på det. Nogle gange leder man efter nogle ting og bliver fascineret af nogle ting, som man finder ud af ikke er det rigtige."

Hør, hvad de ellers har at sige:

ANNONCE