x

Courtney Barnett udsender rørende, mørk musikvideo

Courtney Barnett udsender rørende, mørk musikvideo

Så er der nyt fra australske Courtney Barnett. Sangerinden har nemlig delt en ny video til sangen "Kim's Caravan", som stammer fra debutalbummet "Sometimes I Sit And Think, And Sometimes I Just Sit", som blev udgivet i marts måned.

Til mediet Pitchfork udtaler hun om nummeret: "Det er en apokalyptisk fortælling om vores verden, der er malet sort af olie og sot, malet rød af blod og grådighed," siger sangerinden. Hun fortæller videre, at sangen er inspireret af den frustration og hjælpeløshed, som hun oplever i forhold til menneskets behandling af miljø og natur.

Musikvideoen udtrykker da også med alle virkemidler følelsen af at være fortabt, følelsen af at være fanget et øde og mørkt sted fysisk - og i livet. 

Barnett har de sidste par år fået stor opmærksomhed. Hendes to ep-udgivelser "I've Got A Friend Called Emily Ferris" og "How To Carve A Carrot Into A Rose" blev samlet i en genudgivelse, som blandt andet blev udråbt til "Album Of The Week" af det amerikanske musiksite Stereogum i efteråret 2013. I marts i år udgav Barnett altså så debutalbummet "Sometimes I Sit And Think, And Sometimes I Just Sit". Anmelder Finn P. Madsen gav debutalbummet fire stjerner med overskriften: "Debut fra Down Under imponerer legesygt"

Du kan se den nye video fra den australske sangerinde via YouTube lige her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA