x

Drake i nyt samarbejde med Beyoncé

Drake i nyt samarbejde med Beyoncé

Det er ikke mere end et par måneder siden, at rapperen udgav sit album/mixtape "If You're Reading This It's Too Late", og nu er han så gået i gang med sit næste studiealbum, der får navnet "Views From The 6".

Ifølge Fourpins, der har skrevet en dybdegående artikel om rapperen, så skulle han dog kun have færdiggjort to numrene. Det ene af dem er lavet i samarbejde med Beyoncé, hvor det andet ifølge kunstneren selv skal inspirere til et paradigmeskift.

Det er ikke uden grund ifølge Fourpins' Ernest Baker:

"Hvis den antydede paranoia fra hans seneste mixtape, 'If You're Reading This It's Too Late", er nogen indikation, så ved Drake, at dette er et vigtigt tidspunkt i hans karriere. Han har nået et niveau af berømmelse, hvor fansenes entusiasme kan uddø" og fortsætter: "Hvis Drake skal undgå en modreaktion, så skal hans album markere en afsked med den stil, der gjorde ham verdensberømt."  

Der vides endnu ikke andet om det kommende album, men skal man tage Fourpins' ord for gode varer, så tyder alt på, at fansene kan forvente noget helt nyt fra rapperen.

Drake og Beyoncé har tidligere arbejdet sammen på Beyoncés "Mine" fra hendes selvbetitlede album fra 2013:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA