Nyhed

Oplev Laila & Symfobia i Ridehuset på lørdag

Musik og performance i skøn kvindelig forening - nu med akvarium

Laila & Symfobia udsendte i 2005 det eklektiske album "Perler og Svin", der bød på alt fra klassik musik over Balkan til strubesang.

Laila Skovmands samarbejde med orkestret Symfobia har tillige resulteret i glimrende koncertoplevelser, og på lørdag er der mulighed for at opleve ensemblet - dog i en ganske anderledes opsætning.

Som afslutning på festivalen for dans og performance "Here And Now" deltager Laila & Symfobia nemlig i et totalshow sammen med performancegruppen 5fatal i Ridehuset i Århus på lørdag kl. 20.


Vi lader pressemeddelelsen tale for sig selv:

"Performancegruppen 5fatal har gennem flere forestillinger beskæftiget sig med den farlige femme fatale, som denne gang udsættes for de værst tænkelige omgivelser - en hønsegård.

Et sted hvor kampen mellem at være et primitivt flokdyr eller en femme fatale hersker. En enlig hane, i form af en mandlig sanger, vil give kvinderne modspil. Det er i dette miljø, 5fatal har valgt at udforske og udfordre kvindeligheden."


Hvis ens nysgerrighed, mod forventning, endnu ikke er vakt, kan det tilføjes, at aftenen også byder på Laila Skovmand syngende i et akvarium, når hun sammen med Symfobia og Kaleidokvartetten fremføres et nyskrevet stykke.

Efter forestillingen er der Café og Cafékoncert med Die Hinterhof-Muzikanten.


Laila & Symfobia

ANNONCE