x

Simon Cowell: Jeg havde på fornemmelsen, at Zayn ville gå

Simon Cowell: Jeg havde på fornemmelsen, at Zayn ville gå

Musikmogulen Simon Cowell fortæller i et nyt interview på The Late Late Show With James Corden om sin reaktion på Zayn Maliks brud med One Direction. Det skriver GigWise. Se klippet her forneden. 

Nyheden om Zayn Maliks exit fra One Direction har nok ikke umiddelbart været en nem nyhed for den ellers succesrige Cowell at sluge. Spørgsmålet "Hvor var du, da du fik nyheden?" får nemlig det prompte svar fra Cowell: "Klar til at springe ud fra en klippe!". 

"Jeg havde på fornemmelsen, at var på vej, hvis jeg skal være helt ærlig. Vi havde haft et par samtaler, og han var ikke glad. Jeg prøvede at sige til ham, 'Du burde virkelig blive hængende lidt længere', og noget i ham sagde, 'Nej, jeg har fået nok.' Da beslutningen var truffet, forholdt jeg mig til det, og så sørgede jeg naturligvis for, at de øvrige drenge var okay, for de var også chokerede," fortæller Cowell.

Han fortsætter med at forklare, hvorda han respekterer Maliks beslutning: "Når nogen har truffet en beslutning, så fører de den igennem. På samme tid ville jeg jo heller ikke skubbe ham for meget, han er 22 år gammel, og jeg kunne se, at han var stresset og havde brug for noget fritid. Jeg måtte respektere hans beslutning."

Malik brugte dog ikke al for lang tid på at nyde sin nye, ønskede tilværelse som "almindelig 22-årig". Han var allerede i marts, kun en uge efter sit brud med boybandet, aktuel med solomateriale, ligesom en solokarriere da også er blevet annonceret. Den engelske producer Naughty Boy har nemlig udgivet demoen "I Won't Mind", hvorpå Zayn Malik med hæshed crooner hen over en akustisk guitar.

De resterende fire drenge i One Direction arbejder efter sigende på nyt materiale. Niall Horan har skrevet på Twitter: "Måtte sidde ned med pladeselskabet i går aftes, begynde at organisere vores skrive-sessions for næste album. Fuckkk yeaaaahhhh! Kan ikke vente."

Se Simon Cowell fortælle om bruddet her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA