x

Emilie Esther skriver dagbog fra studiet i LA med RedOne – del 3

Emilie Esther skriver dagbog fra studiet i LA med RedOne – del 3

Se flere billeder af Emilie Esther i Los Angeles her

Årets X Factor-vinder Emilie Esther er netop fløjet til Los Angeles for at indspille en ep med den marokkansk-svenske producerstjerne RedOne (Lady Gaga, Nicki Minaj, Mariah Carey med flere) – årets vinderpræmie i X Factor. I den anledning skriver hun dagbog fra studiet til GAFFAs læsere

Her til morgen allerede klokken 5 vågnede jeg og kunne slet ikke sove. Så jeg gik mig en tur ned til Walk of Fame, bare i mit nattøj, haha, det var faktisk rigtig hyggeligt, og der var slet ingen mennesker, da det jo var så tidligt. Senere hen på dagen gik jeg mig endnu en tur og fik shoppet lidt, og derefter fik jeg tid til at ligge ved poolen.

Klokken 13 skulle vi møde i Record Plant Recording Studio og begynde at indspille sangen. Det gik så godt, og vi er alle sammen helt vilde med den, inklusive RedOne. Jeg brugte også en masse tid sammen med ham. Han er så sød og fantastisk at arbejde med, og så gav ham mig lige et par råd til fremtiden. Det har været en vidunderlig dag, med de vildeste oplevelser, som jeg vil huske for evigt.

Jeg håber, I alle har det godt derhjemme.
Stort knus Emilie Esther


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA