x

Hard Rock Café fejrer 20 års-jubilæum med nye lokaler

Hard Rock Café fejrer 20 års-jubilæum med nye lokaler

Hard Rock Café har netop fejret sin 20 års fødselsdag ved at flytte ind i nye lokaler på Rådhuspladsen. Den ikoniske restaturant har været lokaliseret på hjørnet af Vesterbrogade og Bernstoffsgade i tyve år, men har netop lukket dørene op til et nyt kapitel. Udover rummelige lokaler præsenterer restauranten også nye samleobjekter og introducerer samtidig en dansk "Wall Of Fame", der hylder dansk rock. 

"Vi har ledt længe efter de perfekte omgivelser at flytte cafeen over i, så vi kan blive ved med at tilbyde både københavnere og turister vores unikke kombination af god mad, fed musik og lidt stjernestøv fra nogle af verdens største musikere. Vi glæder os til at kunne byde både nye gæster og gamle venner inden for i vores nye omgivelser," siger David Pellow, Area Vice President of Operations i Europa for Hard Rock International.

De nye samleobjekter består af klenodier fra verdensstjernerne, Michael Jackson, Lady Gaga, John Lennon, Jimi Hendrix, Rihanna, Anthrax og Metallica. Den danske "Wall Of Fame" indeholder allerede Lars Ulrichs trommesæt og en guitar fra rockorkestret, Pretty Maids. Derudover bliver Phil Spectors "Wall Of Sound" vakt til live i bogstavelig forstand med en væg, dækket af 100 Marshall-højtalere og forstærkere. 

"Vores fantastiske nye café på Rådhuspladsen giver os et helt nyt look her i hjertet af København. Vi glæder os helt vildt til at åbne dørene for alle vores både nye og faste gæster og til at indvie den danske Wall of Fame med nogle af Danmarks største musikstjerner," udtaler Dave McBeth, som er General manager på Hard Rock Café København.

Restauranten er som nævnt allerede åben på Rådhuspladsen, men vil også fejre åbningen med en stribe aktiviter, der vil løbe af stablen over de næste par måneder. Jimi Hendrix er en af dem, der har bidraget til restaurantens samling. Du kan fejre fødselsdagen med ham på nummeret "Foxy Lady" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA