Nyhed

Danish DeeJay Awards klar med komplet line-up

Awardshowet løfter nu sløret for alle optrædende artister samt de to nominerede til Danish DeeJay Battle

Øksnehallen danner rammen om Danish Deejay Awards 2015 den 30. april, den årlige prisuddeling for den del af musikbranchen, der slår sine rødder på landets diskoteker og i klubmiljøerne. 

Nu er awardshowet klar med den komplette line-up af optrædende, da man nu føjer svenske Nause (billedet), techno-legenderne The Overlords og Fat Pony til programmet – som de sidste nye navne på plakaten. Danish DeeJay Awards 2015 har allerede hevet navne som Kongsted, Svenstrup & Vendelboe, Djämes Braun, Hedegaard, L.I.G.A. og Emil Stabil i land. Du kan finde hele spilleprogrammet via den officielle hjemmeside lige her

Der er også nyheder på nominerings-fronten, da de to finalister til Danish DeeJay Battle, der løber af stablen til Awardshowet den 30. april, blev fundet i lørdags. De to nominerende er DJ Anders Dinesen og Ken K, som skal kæmpe mod hinanden på skills og teknikker bag pulten. Konkurrencen har kørt siden år 2000 og har været en del af Danish DeeJay Awards siden starten i 2001. Battlen finder sted kl. 19, lige inden selve awardshowet går i gang. Du kan se de to konkurrenters Dj-sæt fra i lørdags i de nedenstående to videoer.  


Og du kan finde billetter til Danish DeeJay Awards 2015 lige her

 


 

ANNONCE