x

Se Eminem sunget i 40 forskellige versioner

Se Eminem sunget i 40 forskellige versioner

Guess who's back - back again.. som Eminem nok selv ville have sagt det. Det er YouTube-Fænomenet Anthony Vincent, der er på banen igen. Denne gang giver han ikke de sædvanlige 20 stilarter à 10 sekunder over en sang, nej denne gang har han delt en Eminem-sang op i hele 40 stilarter. 

Det har han valgt at gøre for at fejre, at det er hans 20. video, han nu har ude. Sangen under lup er Eminems "Rap God", som fans af Vincent tilsyneladende længe gerne har villet have YouTube-stjernen til at lege med. Og da "Rap God" da også er et relativt langt nummer, har det heller ikke været noget problem for den kreative Anthony at dele den op i hele 40 versioner. 

I videoen springer Vincent fra den ene ende af det musikalske sprektrum til det andet og parodierer verdenskendte kunstnere. Her når han omkring artister som Aqua, Slipknot, Björk og Elmo. 

Anthony Vincent har opnået ret stor berømthed på de sociale medier, men han har selv udtalt, at der er en helt særlig grund til, at han laver det, han laver. Han sætter pris på opmærksomheden og rosen, men hans projekt har dog en dybere mening: Det, der betyder mest er, at brugerne opdager ny musik igennem hans videoer. Tidligere har han udtalt til Rolling Stone: "Jeg elsker, at folk har diskussioner, der involverer Frank Sinatra, Type O Negative og Tech N9ne samtidig. Hvis jeg på nogen måde har indflydelse på, at en 14-årig pige googler "Type O Negative", så er det helt vildt."

Har du lyst til at følge den kreative Anthony Vincent, kan du gå ind på hans YouTube-kanal lige her

Se den nye video fra den kreative mand lige her: 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA