x

Bob Dylan til Danmark

Bob Dylan til Danmark

Bob Dylan, der fylder 74 i næste måned, tilbringer ikke sit otium i liggestolen eller på golfbanen. Han er stadig flittigt turnerende, udsendte i januar coveralbummet "Shadows in the Night" og bringer nu musikken og sit band til København 8. og 9. oktober. Som i 2013 bliver det Falconer Salen, der danner rammen for et siddende publikum, med kun cirka 2000 pladser til hver af de to koncerter.

Bob Dylans seneste album "Shadows In The Night" debuterede på top ti-hitlisten i 13 lande og tog førstepladsen i Storbritannien, Sverige og Irland. Udgivelsen indeholder ti klassiske amerikanske sange især kendt med Frank Sinatra, spillet af Dylans fem mands band og altså uden store blæser- og strygerarrangementer, som den type sange ellers ofte fremføres med. "Shadows in the Night" er Dylans 36. studiealbum fra og med debuten "Bob Dylan" i 1962. 

Samtidig med udgivelsen af "Shadows in the Night" har AARP The Magazine – det amerikanske svar på Ældre Sagens blad – lavet et af de få og eksklusive interviews med Bob Dylan. Det er et af de mere omfattende af slagsen, og kan for interesserede læses i sin fulde længde her

Bob Dylan gæstede senest Danmark i juli 2014, hvor han spillede på Amfiscenen ved Musikhuset Aarhus. Her uddelte GAFFAs anmelder Espen Strunk fem stjerner under overskiften "En mester krydser sit spor: Sangskatten stod knivskarpt i Aarhus sent onsdag aften". Læs hele anmeldelsen her.

Læs GAFFAs store portrætartikel "Legende i evig bevægelse"

Billetsalget starter mandag 27. april klokken 10.00 gennem livenation.dk og billetnet.dk

"The Night We Called It A Day" er den nye video fra "Shadows In The Night" instrueret af Nash Edgerton. Se den her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA