x

Grøn Koncert giver dig Medina med venner

Grøn Koncert giver dig Medina med venner

Grøn Koncert giver dig nu også Danmarks ukronede popdronning, Medina. Når hun giver koncerter på Grøn Koncert denne sommer, er det fjerde gang, det sker, men denne gang er hun ikke alene. Hitmagersken tager nemlig kollegerne og vennerne Shaka Loveless og Xander med på scenen. 

Det er dog langt fra det første musikalske samarbejde, der er blevet afsløret til dette års grønne koncerter. Eksempelvis tager Tina Dickow Søren Huss med rundt, Turboweekend og Oh Land arbejder sammen, og Magtens Korridorer og Østkyst Hustlers vil også optræde sammen. 

Medina ser frem til samarbejdet på scenen: "Shaka og jeg har stået på scenen sammen før, så vi har snakket om at gentage succesen. Jeg kan rigtig godt lide Shaka, og jeg synes, at han stikker godt ud fra mængden. (...) Når man kombinerer min og hans lyd, bliver det hele en smule mere rocket, hvilket jeg synes er mega fedt," siger Medina i en pressemeddelelse. Xander og Medina har tidligere sunget sammen på nummeret "Isboks" fra Medinas ep "Arrogant", som udkom sidste år.

Du kan se programmet til dette års Grøn Koncert, og ikke mindst i hvilke byer du kan opleve de mange kunstnere via den officielle hjemmeside

Og du kan købe billetter til Grøn Koncert 2015 via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA