x

Madonna trækker hyldest til Margaret Thatcher tilbage

Madonna trækker hyldest til Margaret Thatcher tilbage

Madonna er ikke ked af at være i rampelyset, og hun er heller ikke bange for offentlige kontroverser. Men denne gang har hun åbenbart ikke villet tage kampen. 

I går morges oploadede Madonna nemlig et foto på Instagram, som hyldede den tidligere engelske premierminister Margaret Thatcher. Men Madonna slettede hurtigt fotoet igen.

Inden hun slettede det, kunne man også læse følgende to billedtekster: "Hvis du besluttede dig for altid at være vellidt, så ville du være klar til at gå på kompromis med alting på et hvert tidpunkt, og du ville ikke opnå noget" og "Tak Margaret Thatcher! #unapolgetic <3 #rebelheart". Med teksterne forsøgte hun altså at skabe en klar kobling mellem Margaret Thatchers person og Madonnas seneste album, "Rebel Heart", der udkom den 8. marts. 

Tidligere har Madonna været kendt for sin offentlige støtte til Det Demokratiske Parti i Amerika samt progressive sociale bevægelser. Hendes positivitet over for Margaret Thatcher her derfor skabt undren hos mange, da den tidligere premierminister var konservativ og blandt andet var med til at indføre forbud mod at vise homoseksualitet i engelske skoler.

Flere kendte englændere har været ude med vrede tweets efter Madonnas post på Instragram, blandt andre den engelske musikjournalist og forfatter Simon Price. Og Madonna har altså efterfølgende valgt at trække sin hyldest til Thatcher tilbage, men hun har endnu ikke givet en offentlig begrundelse for sit træk. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA