x

Alice Cooper klar med stjernebesat Hollywood Vampires-album

Alice Cooper klar med stjernebesat Hollywood Vampires-album

Tidligere på året kunne GAFFA berette om Alice Coopers nye projekt, Hollywood Vampires, der blandt andet har Joe Perry, Dave Grohl og Johnny Depp med. Nu melder Alice Cooper så ud, at han er klar med bandets første plade:

"Albummet er færdig. Det er mixet, det er klar til at blive udgivet og jeg er meget, meget glad for resultatet," siger han til Billboard og fortsætter: "(...) McCartney er med, Zak (Starkey. Ringo Starrs søn, red) er med, Dave Grohl er med, Brian Johnson er med, men ikke på instrumenter, som man havde regnet med, det er det fede ved det".    

Rocksangeren vil dog ikke afsløre for meget om albummets indhold, men giver små hints:

"Jeg kan ikke rigtig sige noget lige nu, men hvis du tænker dig om, hvem var Hollywood Vampires? John Lennon var der. Jim Morrison var en tidlig vampyr. Vi havde Jimi Hendrix, Keith Moon selvfølgelig, Harry Nilsson, Marc Bolan. Disse var de rigtige vampyrer", og han afslutter med et smil: "Kunstnerne skal være døde. Eller mentalt døde. Eller de burde være døde."

Hollywood Vampires var oprindeligt Alice Coopers gamle slæng fra 70'erne, der flittigt besøgte de lokale beværtninger på Sunset Boulevard i Los Angeles. Ønskede man at tegne et medlemsskab i gruppen, skulle man drikke samtlige medlemmer under bordet først.

Vampyrenes debutalbum har endnu ikke en titel, men forventes at ramme gaden i løbet af i år. 

Se Alice Cooper spille sit 80'er-hit "Poison" med Johnny Depp på guitar:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA