x

Jack White støtter nyt museum med millionbeløb

Jack White støtter nyt museum med millionbeløb

Det er netop blevet offentliggjort, at White Stripes-stjernen Jack White har doneret et betragteligt beløb til National Blues Museum, som åbner i St. Louis, Missouri senere i år. Præcis hvor mange penge White har valgt at kaste efter projektet, vides ikke, men det er angiveligt et "six figure number", skriver St. Louis lokalpost Stl. Today.com.

Rockstjernens rundhånede donation skal bruges til at betale for museets "Mix It Up"-program, som er et tilbud til de besøgende om at lave deres egen musik med hjælp fra digitale redigeringsværktøjer. Museet, som stadig søger hjælp fra donatorer, planlægger også en udstilling om bluesmusikkens historie.

Jack White indledte sammen med sanger og sangskriver Jack Johnson en akustisk tur tildligere i denne uge og planlægger at besøge de amerikanske stater, han endnu ikke har spillet i: Idaho, Wyoming, South Dakota og North Dakota. Bagefter vil han holde en pause, siger White, så der går nok desværre noget tid, før vi igen får æren af ham på dansk jord.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA