x

Han bliver stor i 2015: Alex Vargas giver koncert i København

Han bliver stor i 2015: Alex Vargas giver koncert i København

Sangeren og sangskriveren Alex Vargas giver koncert i Lille Vega onsdag den 29. april og er nu klar med opvarmningsnavnene.

Supportnavnene til koncerterne er Wangel og Sarah Leonora, når "Solid Ground"-sangeren i næste uge giver koncert i Lille Vega på Vesterbro i København. Wangel har været P3's Uundgåelige med sin debutsingle "Seoul", og Sarah Leonora har tidligere fungeret som support for Patrick Dorgan. Alex Vargas kan også ses på årets Spot Festival, som foregår i næste weekend i Aarhus, samt på flere danske festivaler hen over sommeren.

De seneste år har den danske sanger opbygget sig et ry som et eftertragtet live-navn, som koncertgængerne oplevede, da han gav koncert på Train i Aarhus i sidste uge med De Dødelige, Gregersen og Kill J under overskriften "De bliver store i 2015", hvor GAFFAs Ole Rosenstand Svidt gav koncerten fem stjerner og kom med disse ord:

"Vargas skulle ikke bruge mange takter på at overbevise om sit talent med sin imponerende soulstemme, der spændte fra de potente dybder og op i en følsom og træfsikker falset (...) samtlige sange havde et højt niveau".

Alex Vargas var i januar med i GAFFAs guide De bliver store i 2015  

Alex Vargas har givet flere udsolgte koncerter i København, og i næste uge kan københavnerne møde ham igen til koncerten i Lille Vega.

Billetter kan findes via GAFFA Live

Varm op med "Solid Ground":

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA