x

Frances Bean Cobain roser den nye dokumentarfilm om sin far

Frances Bean Cobain roser den nye dokumentarfilm om sin far

Kurt Cobains datter Frances Bean Cobain holdt tidligere på ugen en tale i forbindelse med Kurt Cobain-dokumentarfilmen "Montage of Heck" til premieren i Los Angeles. Dokumentarfilmen havde premiere på Sundance Film Festival i januar og har premiere i danske biografer i aften. 

Frances Bean Cobain er executive producer på dokumentarfilmen og fortalte ved premieren: "Jeg kendte ikke Kurt, men jeg tror, han ville være stolt af filmen. Den berører nogle mørke emner, men i sidste ende giver den fansene et indblik i forståelsen af, hvordan Kurt var som menneske." 

Frances Bean Cobain har tidligere talt om sin far forud for filmens premiere, og hun udtalte til Rolling Stone Magazine, at han var blevet placeret på en piedestal.

Hun nævnte også, at han var blevet større efter sin død, end da han var frontfigur for Nirvana. "Han havde inspireret folk til at sætte ham op på en pedestal, til at gøre ham til en gudefigur. Han blev større efter sin død, end han var da han var i live. I troede ikke, at han kunne blive større, men det blev han."

Filmen bliver vist i udvalgte danske biografer fra den 25.-27. april.

Genoplev den levende Kurt Cobain i Nirvanas klassiker "Come As You Are" fra albummet "Nevermind" fra 1991:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA