x

Se: Stemningsfulde Cancer klar med ny musikvideo

Se: Stemningsfulde Cancer klar med ny musikvideo

Cancer har offentliggjort en ny musikvideo til åbningsnummeret, "Age of Pinballs", fra deres roste debut-minialbum, "Ragazzi". Se den her forneden.

Det stemningsfulde nummer suppleres af en symbolsk billedside, der har sit udspring i virkelighedens Afrika, hvor unge mænd løber i håb om at undslippe fattigdommen. Handlingen opsummeres meget fint af instruktør Simon Birk. Han fortæller:

"Historien om kenyansk løb er paradoksal og handler ikke om enkelte sportsstjerner, men hvorfor så mange af dem er så gode. Svaret findes i ilten, som ligger i Rift Valley Province i 2.400 meters højde. Her træner mere end tusind unge, ukendte løbere i håb om at slippe ud af fattigdommen igennem en international karriere. De er disciplinerede og træner to til tre gange dagligt, får en en simpel kost og masser af hvile. Alt er gearet til at optimere, hvad naturen allerede har givet dem; en let løbestil, en slank krop og god iltoptagelse. Jonathan Kiprotich, 23, har bevæget sig væk fra sin familie for at følge sin drøm. at være blandt de ti bedste kenyanske langdistanceløbere i 2018. Videoen blev skudt på en af Jonathans 18 km lange morgenløb i november 2014 - Iten, Kenya."

Duoen selv fortæller: "For os handler denne video og vores musik generelt om at tage små skridt i forsøget på at erobre følelserne af tab, sygdom og tomhed på en ærlig måde, om at være tilfreds og til tider lykkelig i alle ordets aspekter. Nikolajs bror bor i Kenya, så som han udtrykker det er "denne video er en måde at bygge bro over den fysiske kløfte imellem os, da jeg altid tænker på og savner ham meget."

"Ragazzi" udkom i juni sidste år. Her modtog den fire stjerner af GAFFAs musikanmelder Rune Schlosser, der blandt andet skrev: "Ragazzi er tydeligvis skabt med stor spilleglæde, og det er en ulmende, eksperimenterende og positiv affære, der bestemt lover godt for en konstellation af de allermest interessante i Danmark."

Se "Age of Pinballs" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA