x

Videodagbog: Shotgun Revolution indtager Kina

Videodagbog: Shotgun Revolution indtager Kina

Sidste år spillede danske Shotgun Revolution en håndfuld shows i Kina. Det gik over al forventning, og i denne måned er bandet tilbage på den hidtil største turné for noget dansk band i Kina. De skal nemlig spille sammenlagt 22 koncerter. De fem hardrock-drenge sender brev hjem til den danske andedam i en videodagbog, hvoraf du kan se første del eksklusivt på GAFFA her forneden.

Bandets stifter og guitarist Martin Frank udtaler: "Kineserne tog imod Shotgun Revolution med åbne arme, vi oplevede Beatles-agtige tilstande og et folk, der er utrolig glade for hård rock, så vi kan slet ikke vente med at komme derud igen og nu udelukkende i store koncertsale og operahuse og blæse dem baglæns. Det bliver en kæmpe oplevelse.''

Shotgun Revolution debuterede i 2010 med " Join the Revoloution", der i 2012 blev fulgt op af "The Legacy Of Childhood Dreams" – et album som også er udgivet i Japan. 

Bandet har i begyndelsen af januar fornyet deres kontrakt med Target Records og er i fuld sving i studiet, hvor de arbejder på det tredje album. Første single forventes klar i starten af sommeren 2015.

Det nye album vil blive produceret i samarbejde med Flemming Rasmussen, som har produceret for Metallica, Sort Sol og mange flere, samt Ben Grosse, som kan skrive Slipknot, Depeche Mode og mange flere på sit CV.

I første del får vi indblik i den "hårde" hverdag, når et rockband er på turné. Dagen begynder med irish coffee klokken ni om morgenen i kamp mod dagens monotoni, før aftenens show sparker festen i gang. Følg med her:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA