x

Guide: Ugens bedste sange

Guide: Ugens bedste sange

Traditionen tro skal vi gå denne lørdag aften i møde med ugens bedste sange. GAFFA har samlet de bedste lyde og samlet dem i en spilleliste, som du kan høre i Spotify eller WiMP her forneden.

Ugen har budt på sin del solskin, og selvom gråvejret nu synes at dominere, krydser vi fingre for, at næste uge byder på endnu mere solskin. Indtil da må vi indtage vores d-vitaminer sonisk.

På spillelisten i denne uge har vi blandt andet Wangel, der debuterede sidste uge med sin ep "Eternal History". Den er blev vel taget imod linjen over, og i GAFFA høstede udspillet da også fem stjerner under overskriften: "Debutant melder sig som potentiel sværvægter." Wangel spiller på næste uges Spot Festival, og det bliver spændende at høre, hvordan hans flotte elektroniske univers gør sig live.

Per Vers kommer ind under huden. Det gør han med udspillet "Tæt". GAFFAs musikanmelder Maria Therese Seefeldt Stæhr beskriver det som: "Et vedkommende album fra ordsmeden, der bliver ved at blive bedre." Hun kvitterer med fire stjerner. 

Det er et halvt årti siden, at Chemical Brothers sidst var albumaktuelle. Nu rører duoen dog på sig igen og har smidt "Sometimes I Feel So Deserted" på gaden. Den er forløber for "Born in the Echoes", hvorpå også St. Vincent, Beck, Q-Tip, Ali Love og Cate Le Bon har været med til at bidrage.

Du finder også navne som Shaka Loveless - der har en "Helt Fin Dag" - Squarepusher, Beth Hart og Albama Shakes på listen. Så det er bare at komme i gang med at lytte nu:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA