x

Major Lazer til Danmark

Major Lazer til Danmark

Elektronika-projektet Major Lazer giver koncert i Forum i København fredag den 9. oktober

Major Lazer med producer Diplo som bagmand og dj'sene og producerne Walshy Fire og Jillionaire som del af lineuppen fusionerer dancehall, reggae, elektronika med mere. De har for nylig afsløret udgivelsen af den første i en række af Major Lazer-album, der udkommer i løbet af det næste år. "Peace is the Mission" udkommer 1. juni.

Fra albummet har vi allerede fået hittet "Lean On" (feat. MØ), ligesom det nye nummer "Roll the Bass" også vil være at finde på dette tredje album fra Major Lazer. På det nye album kan man opleve optrædener fra Ellie Goulding, Elliphant, Wild Belle,  MØ, Pusha T, 2 Chainz, Travi$ Scott, Jovi Rockwell, DJ Snake, Tarrus Riley, Mad Cobra, Nyla, Chronixx og et re-work af "The Hunger Games: Mocking Jay Pt 1"-soundtrackbidraget "All My Love" featuring Ariana Grande og Michel Montano.

Major Lazer blev dannet i 2008 og har udgivet albummene "Guns Don't Kill People... Lazers Do" (2009) og "Free the Universe" (2013).

Major Lazer gæstede senest Danmark på Roskilde Festival 2014. Her gav GAFFAs anmelder Jesper Buhl koncerten hele seks stjerner i en lidt alternativ og meget omdiskuteret anmeldelse, der blandt andet indeholdt følgende ord: 

"Det var jo enormt sjovt at være med til Major Lazers gøglede trøjekastende festlege. Det lader sig bare ikke anmelde efter traditionelle kunstneriske kriterier, for der var ingen kunstneriske intentioner. Diplo og venner fokuserede laserstrålen knivskarpt på festen, på en brugsmusikalsk jagt efter det ultimative bass-drop, og det er de skræmmende gode til."

Læs hele anmeldelsen her.

Major Lazer kan også opleves på årets Tinderbox Festival.

Billetsalget starter torsdag 30. april kl. 10.00 via livenation.dk og billetnet.dk

Varm op med hittet "Get Free" fra 2012:

 

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA