x

Stephen Hawking trøster One Direction-fans med ny teori

Stephen Hawking trøster One Direction-fans med ny teori

Stephen Hawking er den måske mest anerkendte fysiker i vor tid, og fornemmelsen for hans ekstraordinære intelligens gik de færreste filmelskere forbi, da man tidligere på året kunne se den biografiske "Teorien Om Alting" i de danske biografer. 

Trods hans ofte seriøse, faglige person er Hawking også kendt for at have en god portion humor med sig, hvor end han befinder sig. Den humor blev der også øst godt ud af, da han i weekenden udtalte sig om Zayn Maliks brud med One Direction og de medfølgende knuste fans - et emne, der bevæger sig en smule væk fra hans eget felt, og dog.

Søndag aften holdt han nemlig foredrag i Operahuset i Sydney, et foredrag der blandt andet handlede om sygdommen ALS, som han selv er ramt af, samt menneskets udforskning af rummet. Men han fik også et ret usædvanligt spørgsmål fra en person i publikummet i løbet af aftenen: 

"Hvad tror du, den kosmologiske effekt er af Zayn Maliks afsked med One Direction, og derigennem at millioner af pigehjerter i hele verden er blevet knust?"

Som altid kom Hawking med et underholdende svar. Først konstaterede han, at han priste sig glad for endelig at få et spørgsmål om noget vigtigt. Derefter svarede han: "Mit råd til enhver hjerteknust, ung pige er at rette opmærksomheden til studierne i teoretisk fysik, for en skønne dag vil eksistensen af flere universer måske blive bevist," sagde Hawking.

Han fortsatte: "Det er ikke uden for mulighedens grænser, at der et sted uden for vores ligger et andet univers. Og i det univers er Zayn stadig med i One Direction." 

Som en god afslutning fik Stephen Hawking også smidt en kommentar til den kvinde, der havde stillet spørgsmålet: "Denne her pige vil sikkert meget gerne vide, at i et andet muligt univers er hun og Zayn lykkeligt gift."


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA