x

Hør ny single med Kato og Mads Langer

Hør ny single med Kato og Mads Langer

Katos kommende album "Now" spiller på alle tangenter med flere samarbejder. Titelnummeret udkommer i dag og er blevet til i samarbejde med Mads Langer.

"Jeg har længe drømt om at lave noget med Mads, og ved Danish Music Awards fik jeg talt med ham om et samarbejde, hvor vi kunne ramme noget, vi begge kunne identificere os i. Han kunne lide mit oplæg til nummeret, hvorefter vi mødtes i Medley-studiet, og i fællesskab tog vi det umiddelbare og fusionerede vore to verdener, den akustiske og den elektroniske," forklarer Kato.

Også Mads Langer var begejstret for det frugtbare musikalske møde: "Det har været en sjov og god oplevelse at skabe dette nummer på en helt anden måde, end jeg arbejder normalt med sangskrivning. Jeg er i øjeblikket i gang med at indspille min egen plade, så dette "sidespring" og kig ind i Katos univers har været en stor kontrast. Ikke desto mindre er jeg meget glad for resultatet og synes, det er en rigtig god sang, som tekstmæssigt rammer et universelt og vigtigt budskab."

Kato forklarer, at titelnummeret indeholder et mantra, som han har haft svært ved at efterleve i sin tidlige karriere: "Budskabet i sangen er for mig en påmindelse om, hvor vigtigt det er at leve i nuet. For eksempel at kunne stå på en scene og være i det 100 procent. Jeg har derfor den senere tid haft fokus på at være mere til stede frem for konstant at bekymre mig om fremtidige opgaver."

Grib nuet på den seneste single her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA