x

Reptile Youth er klar med ny single

Reptile Youth er klar med ny single

Der var triste nyheder fra Reptile Youth-fronten, da bassist, Esben Valløe tidligere på måneden, valgte at forlade gruppen. Det har dog ikke været nogen hindring for forsanger, Mads Damsgaard, der er klar med forløberen "Away" til den kommende ep af samme navn.

Mads Damsgaard fører orkesternavnet videre og har i den forbindelse allieret sig med Kashmir-bassist, Mads Tunebjerg, Mads Berland fra Broke og MØs trommeslager, Rasmus Littaur. Det er ikke længe siden, at Damsgaard opfyldte en livslang drøm ved at pakke sine kufferter og drage mod varmere himmelstrøg. Det dannede grobund for singlen: "Faktisk har jeg hele livet haft lyst til bare at smutte. Men der har altid været noget, der har holdt mig fast. Kærlighed, ambitioner, struktur, afhængighed. Måske det er derfor, det virker meget stærkt i mig. Fordi jeg har drømt om det hele mit liv, men aldrig rigtig gjort noget ved det," forklarer han.

Den nye ep udgives i samarbejde med Mercedes-Benz og udkommer den 8. juni. Indtil da, kan du boltre dig med den tempofyldte single "Away":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA