Citybois giver koncert sammen med Christopher og Burhan G

Citybois giver koncert sammen med Christopher og Burhan G

Gik du glip af Citybois' debutkoncert i Falconer Salen i weekenden? Så fortvivl ikke. Der er garanteret hvin og galloperende ungpigehjerter, når de unge charmører spiller koncert sammen med Christopher og Burhan G på Valdemar Slot den 21. august.

Selvom Citybois, til stor forundring, røg ud af semifinalen i årets X Factor, så har det ikke fortøjlet de unge drenge, der har underskrevet en pladekontrakt med Sony Music og i sidste weekend spillede de for en stuvende fuld Falconer Sal. Koncerten indtjente lunkne tre stjerner fra GAFFAs anmelder, Katrin Von Linstow, der dog ikke underkendte at drengene holdt sig på et "højt energiniveau". Den utrættelige duo har udgivet singlen "Things We Do", der har Scarlet Pleasure som medforfattere, og repertoiret til koncerten i Falconer Salen bød på alt fra covernumre af The Weeknd til Pegge Lee-klassikeren "Fever".

Du kan sikre dig billetter til koncerten her, og indtil da kan du se Citybois smelte pigehjerter med deres cover af TopGunns "Kongens Have":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA