if(navigator.userAgent.match(/MSIE|Internet Explorer/i)||navigator.userAgent.match(/Trident\/7\..*?rv:11/i)){ } Neil Young-boxset på vej

Nyhed

Neil Young-boxset på vej

Et skatkammer af et boxset med den levende legende udsendes til efteråret

Neil Youngs nye livealbum, "Live at Massey Hall 1971", er røget ind på en sjetteplads over de bedst sælgende album i USA. Den bedste placering, et Neil Young-album har opnået den første uge på hitlisten, kun overgået af Pearl Jam-samarbejdet "Mirror Ball" fra 1995.

Imens den nye live-plade ligger og rotererer på anlægget derhjemme i stuen, kan man glæde sig over, at canadierens pladeselskab, Reprise, for øjeblikket stykker et boxset sammen med sanger/sangerskriverens meritter i tidsrummet 1963-71. Det bærer titlen "Archives Vol. 1", og er første udgivelsen i en boxset-serie med Young.

Det er lidt af et klenodie, for udover nævnte livealbum finder man også sidste års live-plade "Live at the Fillmore East" og intet mindre end otte cd'er, to dvd'er, samt en bog på 200 sider med fotografier og memorabilia med og om folksangeren.


I den mere kuriøse afdeling finder man også optagelser fra Youngs spæde karriere-start med bandet Squire, tidligere aldrig udsendt materiale og en live-cd fra Toronto-festivalen "Riverboat".

ANNONCE