x

Neil Young-boxset på vej

Neil Young-boxset på vej

Neil Youngs nye livealbum, "Live at Massey Hall 1971", er røget ind på en sjetteplads over de bedst sælgende album i USA. Den bedste placering, et Neil Young-album har opnået den første uge på hitlisten, kun overgået af Pearl Jam-samarbejdet "Mirror Ball" fra 1995.

Imens den nye live-plade ligger og rotererer på anlægget derhjemme i stuen, kan man glæde sig over, at canadierens pladeselskab, Reprise, for øjeblikket stykker et boxset sammen med sanger/sangerskriverens meritter i tidsrummet 1963-71. Det bærer titlen "Archives Vol. 1", og er første udgivelsen i en boxset-serie med Young.

Det er lidt af et klenodie, for udover nævnte livealbum finder man også sidste års live-plade "Live at the Fillmore East" og intet mindre end otte cd'er, to dvd'er, samt en bog på 200 sider med fotografier og memorabilia med og om folksangeren.

I den mere kuriøse afdeling finder man også optagelser fra Youngs spæde karriere-start med bandet Squire, tidligere aldrig udsendt materiale og en live-cd fra Toronto-festivalen "Riverboat".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA