x

The Kinks bliver smidt ud af pub

The Kinks bliver smidt ud af pub

NME kan i dag fortælle, at Dave og Ray Davies (billedet) fra The Kinks lige nu er godt utilfredse med ejerne af den engelske pub The Clissold Arms, hvor bandet spillede sit første job.

Pubben er lige nu ved at blive restaureret, så den kan genåbne som en såkaldt Gastropub (en pub, der serverer lidt mere smart mad end normal pubmad), og derfor er der ikke længere plads til en udstilling med The Kinks-memorabilia.

Pubben ligger i den London-bydel, hvor de to Davies-brødre voksede op, og udover at brokke sig højlydt har Ray Davies sendt et åbent brev til pubbens ejer, hvor han har opfordret hende til at beholde denne del af områdets historie fremme i sit etablissement.

Den nuværende udstilling indeholder sjældne signerede vinylplader og fotografier, hvoraf nogle er doneret af Kinks' fans.

Til avisen The Hornsey And Crouch End Journal siger Ray Davies:

"Uanset hvad resultatet blier er en ting sikkert: The Kinks og deres musik vil altid være uløseligt bundet til Nord-London og specifikt Fortis Green-området. Lang tid efter at gastronomiske trends er kommet og gået".


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA