x

The Cabin Project og Baby in Vain holdt GAFFA Library Session på Spot

The Cabin Project og Baby in Vain holdt GAFFA Library Session på Spot

Se billeder fra arrangementet med The Cabin Project her

Se billeder fra arrangementet med Baby in Vain her

GAFFA Library Session, der normalt huserer på Biblioteket Frederiksberg, fik forårfornemmelser og rykkede ud af huset for en kort bemærkning i det jyske, nærmere bestemt Aarhus og årets Spot Festival. Hvor folk normalt sidder bænket på stole og lytter (af og til) opmærksomt på Frederiksberg, var der mere voldsom trængsel og alarm på festivalen, midt blandt branchefolk, wannabes og popstjerner på Spot+-området.

The Cabin Project

Ikke desto blev der både plads til fine, elegante melankolske toner fra The Cabin Project alias Kira Skov og Marie Fisker, med fuldt band, med smukke live-versioner af "Come Rain" og "My Bride". Hertil fascinerende historier om pigernes teenagevenskab, altid båret af sang og musik, og hvordan de nu, efter lange respektive karrierer, har fundet sammen og begge mærker fornemmelsen af syntese sammen. Om arbejdet med super-producer Mark Howard i de canadiske skove, løftet om, at der kommer et album til en dag og meget andet.

Baby in Vain

De super seje, skøre, unge, garage-rock chicks Baby in Vain kom dagen efter The Cabin Project, nogle timer inden deres "fuldt hus"-koncert på VoxHall senere på aftenen. Midt i larmen blev der joket på kryds og tværs om alt fra Big Mac kontra Whopper til historien om, hvordan pigerne, unden album ude, har spillet over 100 koncerter, hvoraf virkelig mange har været på store festivaler i udlandet. Pigerne varslede et fuldt album til efteråret, men inden da går turen endnu en gang til USA, hvor de for anden gang supporter The Kills, denne gang ved otte koncerter, plus en håndfuld på egen hånd. Lige sjove, skøre og skønne på slap line, lige så seje, voldsomme og intagende på scenen. Følg dem, næste gang i Ungdomhuset lørdag den 9. maj.

 

Se billeder fra arrangementet med The Cabin Project her

 

Se billeder fra arrangementet med Baby in Vain her 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA