Nyhed

Brett Anderson til Nibe

Den tidligere Suede-frontmand får følgeskab af udenlandske navne som Thin Lizzy, Boss Hoss, Ella Rouge og Forest And Crispian

Når Den Lille Fede 4. juli slår dørene op til årets festival, bliver det blandt andet med den tidligere Suede-sanger Brett Anderson som et af hovednavnene.

Efter et samarbejde med en anden tidligere Suede-mand, Bernard Butler, på The Tears-projektet, sprang Brett endelig i denne uge ud som rigtig solist.

Solopladen dyrker det melankolske til perfektion og vil med garanti ramt dybt ind i hjertekulen på de mange, der fortsat lytter til "Dog Man Star" ugentligt.


Til programmet tilføjes desuden Thin Lizzy, der er holdt sammen af de to guitarister John Sykes og Scott Gorham, og så tyske Boss Hoss, hvis country-versioner af kendte hits allerede har vakt jubel på festivalen.

Der kommer desuden to spændende nye svenske navne til Nibe. Forest And Crispian er et unikt liveorkester, der ligger inde med en stribe eminente popsange, og Ella Rouge er Sveriges nye pophåb, nok ikke mindst fordi frontmanden er søn af ABBAs Benny Andersson.

Nibe Festival afvikles i dagene 4. - 7. juli, og billetsalget til årets festival er sat i gang.


Nibe Festival

ANNONCE