x

Hør dansk musiks fremtid hos Future Sound

Hør dansk musiks fremtid hos Future Sound

Igen i år byder upcoming-arrangementet Future Sound på en mulighed for at komme med helt tæt på unge, talentfulde bands, der får konstruktiv kritik af erfarne musikere for at kunne tage deres karriere videre. Det sker i Huset Kbh den 7. maj. De syv bands og solister, der spiller, er Zebu Zarina, Mer' Slasker, Oh Gaurd, Evolution of Me (billedet), S1lver Ox1d, John Alcaban og Alma Justesen. Forinden kan du lytte til musikken fra sitet www.facebook/foturesoundnet.

Gennem syv minikoncerter bliver publikum præsenteret for Future Sounds bud på lyden af fremtidens danske musiknavne, og konceptet bag Husets Kbhs arrangement er, at det skal være et work-in-progress, og at de tre erfarne musikere giver deltagerne konstruktiv kritik direkte foran live-publikummet.

Panelet består af Lucy Love, producer Lasse Lyngbo (Caroline Castell, Ena, Kidd med flere) og Rasmus Stoltberg (Efterklang), som ser frem til at høre, hvad der gemmer sig inden for øvelokalets fire vægge hos de unge musikere. 

Auditionen og udvælgelsen for at finde frem til de endelige finalister foregik i den nye musikbunker i Gentofte. "Holdet bag Future Sound går all in på at vælge lige præcis de musikere, der i forhold til sangskrivning, sound og det sted, som de er i deres udvikling, kan få mest ud af os. Det bruger vi gerne lidt ekstra timer i mørket på at lykkes med," siger Magnus Jochumsen, som er den daglige leder af musikbunkeren og som samtidigt også fungerer som en del af talentspejderne til arrangementet.

Showcasen finder sted i Huset Kbh den 7. maj, dørene åbner klokken 20:00, og der er gratis entré til arrangementet.

Følg Future Sound-deltagerne og programmet på: www.facebook/futursoundnet


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA