Nyhed

Lordi bliver filmstjerner

De finske rockere skal spille hovedrollerne i en kommende skrækfilm

I følge den svenske avis Dagens Nyheter påbegynder medlemmerne af Lordi arbejdet på en skrækfilm med titlen "Dark Floors" til maj.

Bandet, der vandt det internationale Melodi Grand Prix sidste år, skal medvirke i filmen sammen med en række amerikanske og engelske skuespillere i filmen, der har et budget på omkring 30 millioner kroner.

Filmen kommer til at foregå på et hospital, og det er bandets frontmand, Mr. Lordi, der er står bag idéen til filmen, som bandet både skal medvirke i og skrive titelsangen til.


Dette er ikke første gang, Mr. Lordi har bevæget sig ud i en forretningsverden, hvor han har kunnet bruge Lordis monsterimage.

I december sidste år åbnede han en Rocktaurant i den finske by Rovaniemi, der er bygget op omkring et horror/rock-tema og er delt op i to etager, hvor den ene er for hele familien, og den anden kun accepterer børn i selskab med voksne.

Idéen med hans Rocktaurant var at påbegynde en kæde, og bliver den kommende film en succes, så kan det da være, de to forretninger kan hjælpe hinanden lidt på vej.


ANNONCE