x

Videodagbog: Shotgun Revolution indtager Kina del 2

Videodagbog: Shotgun Revolution indtager Kina del 2

Det danske rockband Shotgun Revolution har netop færdiggjort en omfattende række af koncerter i Kina. Turneen, der bestod af 22 shows, var den største nogensinde gennemført af et dansk band i Kina, og ganske eksklusivt har bandet i samarbejde med GAFFA foreviget deres rejse med en videodagbog i fire dele. Første del kan ses her, mens anden del kan ses nedenfor.

I forbindelse med bandets første turné i Kina i 2014 udtalte bandets stifter og guitarist Martin Frank: "Kineserne tog imod Shotgun Revolution med åbne arme, vi oplevede Beatles-agtige tilstande og et folk, der er utrolig glade for hård rock, så vi kan slet ikke vente med at komme derud igen og nu udelukkende i store koncertsale og operahuse og blæse dem baglæns. Det bliver en kæmpe oplevelse.''

Shotgun Revolution debuterede i 2010 med "Join the Revoloution", der i 2012 blev fulgt op af "The Legacy Of Childhood Dreams" – et album som også er udgivet i Japan.

Bandet fornyede i januar kontrakten med pladeselskabet Target Records, og har eftersigende haft travlt i studiet, hvor de arbejder på et tredje album. Første single forventes klar i starten af sommeren 2015. Det nye album vil blive produceret i samarbejde med Flemming Rasmussen, som har produceret for Metallica, Sort Sol og mange flere, samt Ben Grosse, som kan skrive Slipknot, Depeche Mode og mange flere på sit CV.

I første del fik vi indblik i den "hårde" hverdag, når et rockband er på turné. Dagen begynder med irish coffee klokken ni om morgenen i kamp mod dagens monotoni, før aftenens show sparker festen i gang. I det nye klip hører vi om hvordan Shotgun Revolution oplever de store afstande i Kina og hvorledes, de store teatre, bandet skal optræde i, er næsten identiske på trods af placeringer langt væk fra hinanden, mens vi også ser koncertklip af nogle af bandets skrigende, kinesiske fans. Se med her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA