x

Instruktør sammenligner Cobain-konspirationsteoretikere med Holocaustbenægtere

Instruktør sammenligner Cobain-konspirationsteoretikere med Holocaustbenægtere

Kurt Cobains død har i mange år været genstand for konspirationsteorier, der hævder, at Nirvana-forsangeren ikke begik selvmord, men blev myrdet. Nu er "Montage Of Heck"-instruktøren, Brett Morgen, ude med riven, for tilsyneladende er hans film også blevet genstand for konspirationsteorier:

"Inden nogen har set denne film, er 'Holocaustbenægterne', som jeg typisk sammenligner dem med, begyndt at skrive konspirationsteorier om min film", fortæller instruktøren til Pulse Of Radio og fortsætter:

"Dette er før, nogen overhovedet har set min film. Dette er folk, der tilsyneladende kan lide Kurt, og her er en film, som jeg laver, hvor vi deler alt materialet om Kurt med resten af verden, og vi når faktisk slet ikke ind i den sidste måned af hans liv. Så hvorfor vil de nu begynde at skrive konspirationsteorier om min film? Den fortæller dig alt, hvad du behøver at vide."

Efter Kurt Cobains død i april 1994 blev der sået tvivl i den officielle dødserklæring. Fans mente blandt andet, at hans selvmordsbrev skulle være skrevet af en anden, og at han ikke var i stand til at skyde sig selv på grund af den høje mængde heroin i hans blod. Det har efterfølgende skabt en kult af konspirationsteoretikere, der blandt andet hævder, at det var Courtney Love, der slog sin mand ihjel. Dette kan ses i dokumentaren "Kurt & Courtney", hvor Courtney Love bliver stærkt kritiseret.

Af andre nyheder er der planer om at udgive et album i fuld længde med Kurt Cobains private indspilninger. Efter at Brett Morgen havde gået Cobains private arkiver igennem fandt han over 200 timers indspilninger. Albummet vil inkludere Beatles-covers, spoken word-numre og jams med både Nirvana og Courtney Love. Instruktøren understreger dog, at der ikke er tale om et Nirvana-album, men en Kurt Cobain-plade, hvor lytterne vil få en fornemmelse af "at hænge ud med ham på en varm sommerdag i Olympia, Washington, mens han fumler rundt omkring."

Albummet forventes at blive udgivet inden for de næste måneder.

Inden da kan du tage starte dagen med "About a Girl" fra bandets debutalbum "Bleach" fra 1989:

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA