x

NorthSide oven på Sam Smith-aflysninger: Vi forventer, han kommer

NorthSide oven på Sam Smith-aflysninger: Vi forventer, han kommer

Den unge fremadstormende popkomet Sam Smith har på det seneste aflyst flere koncerter i både Australien, Japan og Fillippinerne grundet blødninger på stemmebåndet, men ifølge Northside talsmand John Fogde er koncerten i Aarhus den 12. juni ikke i fare.

Fogde udtaler til GAFFA: "Vi har ikke hørt andet, end at han kommer som planlagt, og vi har alle forventninger til, at han kommer – og vi ønsker ham rigtig god bedring."

Sam Smith kunne i mandags berette på sin Instagram-profil, at han er fløjet til USA for at få behandling forud for blandt andet sin Europa-turné; "Jeg har lige forladt Australien og er på vej til USA for at se en specialist, der kan vurdere, hvad der skal ske herfra." "Det er f***ing rædselsfuldt".

Ifølge den 22-årige Grammy-vinders tourplan skal han spille et par koncerter USA, inden han begynder sin Europa-turné i England den 24. maj, en turné, der bringer ham videre til Skandinavien i juni.

Efter planen kan man, som nævnt, opleve Sam Smith den 12. juni i Ådalen til årets NorthSide, og mon ikke han har hits som "Money on My Mind", "I'm Not the Only One", og ikke mindst storhittet "Stay With Me" med på sæt-listen.

Få en forsmag på, hvad du forhåbentlig kan høre, i en live-optræden nedenfor:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA