x

Spandau Ballet giver koncert i Danmark

Spandau Ballet giver koncert i Danmark

Det britiske popband Spandau Ballet kommer til Danmark. Mere præcist giver de koncert i Den Fynske Landsby i Odense lørdag den 5. september. 

Sange som "True" og "Gold" er hits, der sikkert vækker genklang i manges 80'er-ører. Spandau Ballet brød for alvor igennem i det farverigste årti, kloden endnu har set, og nu er de så tilbage med nyt materiale og en ny turné, der også bringer dem til Odense som det eneste sted i Danmark. 

Gruppen gik egentlig i opløsning tilbage i 1990, så for alle romantiske nostalgikere var det nok en god nyhed, da bandet i 2009 offentliggjorde, at de igen havde fundet sammen, og tilmed havde et nyt album, "Once More", klar. Albummet bød på genindspilninger af deres store hits samt et par helt nye kompositioner. I år har bandet udsendt et greatest hits-album, "The Story, The Very Best of Sprandau Ballet" – og de har også tilføjet et par helt nye sange. 

Genremæssigt er vi ovre i popmusik, men i 80'erne var bandet en del af den banebrydende "new wave"-genre, der havde sin egen niche, som Spandau Ballet var foregangsmænd for, nemlig "new romantics".

Nu kan du altså opleve de britiske romantikere i Odense i efteråret. Billetsalget starter den 8. maj 2015 klokken 10:00, og du kan finde billetter via livenation.dk og billetnet.dk.   

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA