x

Lyt: 11 essentielle sange i maj

Lyt: 11 essentielle sange i maj

Vi er i fuld gang med en ny måned, og derfor har vi fundet 11 nye sange, du bare SKAL høre.

Hør sangene nedenfor.

Dizzy Mizz Lizzy – Made To Believe

Tre måneder efter Tim Christensen, Søren Friis og Martin Nielsengjorde comeback efter 19 års stilhed med singlen I Would If I Could But I Can'ter Dizzy Mizz Lizzy klar med endnu et stykke riff-båret rock i form af den nye single Made To Believe. Ligesom forgængeren er denne også produceret af Volbeat-, Pretty Maids- og Hatesphere-produceren Jacob Hansen.

Muse – Psycho

Roskilde Festival-aktuelle Muse er til juni klar med deres syvende album Drones, der er indspillet med mesterproduceren Robert John "Mutt" Lange, som tidligere har tryllet med AC/DC og Def Leppard. Første singleudspil fra Matt Bellamy og co. er den militante tonserrocker Psycho.

Rihanna – Bitch Better Have My Money

Den 27-årige Barbados-sangerinde Rihanna er ved at geare op til udgivelsen af sit ottende album på blot ti år og har allerede udsendt singleteaseren FourFiveSeconds med hjælp fra Kanye West og Paul McCartney. Senest er endnu et singleudspil udsendt i form af trap-sangen Bitch Better Have My Money.

Leonard Cohen – Never Gave Nobody Trouble

På trods af at han har rundet de 80 år, har den canadiske mester Leonard Cohen ikke sat arbejdstempoet ned, for han er allerede klar til at følge op på sidste års Popular Problems album med udspillet Can't Forget: A Souvenir Of The Grand Tour, der byder på nye og sjældne sange indspillet live i blandt andet Odense og København.

Jamie XX – Loud Places (feat. Romy)

Produceren og The XX-medlemmet Jamie XX udsender til sommer sit debutalbum som solist. Albummet bærer titlen In Colour og indeholder blandt andet singlerne Gosh og Loud Places, hvoraf sidstnævnte byder på vokal fra The XX-sangerinden Romy Madley Croft.

Brandon Flowers – Can't Deny My Love

Den 33-årige Brandon Flowers fra Las Vegas bandet The Killers udsender i midten af maj opfølgeren til solodebuten Flamingo fra 2010. Det nye album bærer titlen The Desired Effect og er produceret af Ariel Rechtshaid, der tidligere har arbejdet sammen med navne som Haim, Vampire Weekend, Usher og Snoop Doggs reggae-alterego Snoop Lion.

 

 

 

 

Lisa Nilsson & Joakim Berg – Innan Vi Faller

Joakim "Jocke" Berg fra Tinderbox-aktuelle Kent har sammen med landsmanden Lisa Nilsson indspillet duetten Innan Vi Faller i forbindelse med den svenske avis Dagens Nyheters 150 års jubilæum.

FFS – Piss Off

Skotske Franz Ferdinand har sammen med det legendariske amerikanske glamrock- og new wave-band Sparks indspillet albummet FFS, der udsendes til sommer. Skotterne og Mael-brødrenes første singleudspil har fået den indbydende titel Piss Off.

Nils Frahm – Wall

Den populære tyske komponist Nils Frahm erklærede den 29. marts for pianodag, eftersom det var årets 88. dag, 88 som i antallet af tangenter på et klaver. I den forbindelsen udsendte han albummet Solo til gratis download, men albummet er ligeledes muligt at anskaffe sig på lp og cd.

Omar Souleyman – Enssa El Aatab

Den syriske raï-sanger Omar Souleyman udsender i slutningen af juli albummet Bahdeni Nami, hvor den tidligere Björk-remixer er blevet produceret af toneangivende elektroniske navne som Four Tet, Gilles Peterson og Modeselektor. Lyt allerede nu til den næsten ti minutter lange trippede førstesingle Enssa El Aatab.

Belle And Sebastian – The Party Line (Tomas Barfod Remix)

Det skotske indiepop-kollektiv Belle And Sebastian udsendte tidligere på året deres niende album Girls In Peacetime Want To Dance. Førstesinglen fra albummet The Party Line er netop blev udsendt i et remiks signeret solisten og WhoMadeWho-medlemmet Tomas Barfod.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA