x

Søren Huss giver ekstrakoncert

Søren Huss giver ekstrakoncert

Søren Huss annoncerede for nylig, at han giver en sidste solokoncert i denne omgang, inden han vender tilbage til sit gamle band Saybia, torsdag den 4. juni i Christians Kirke i København, kun med ham selv på sang og flygel. Nu er koncerten udsolgt, og Huss har derfor indvilliget i at give en ekstrakoncert samme sted 11. juni.

I løbet af de seneste år har sangeren udgivet to soloalbums, "Troen og Ingen" fra år 2010 og "Oppefra og Ned" fra år 2012. Tematikkerne omhandlede livet, kærligheden og på første album ikke mindst sorgen over at miste sin kæreste og opleve at få datteren hårdt kvæstet i 2007 i en højresvingsulykke. Datteren har det i øvrigt fint i dag.

Begge albums har fået flotte anmeldelser og har affødt turnéer med stor succes – både med band og på det seneste også helt solo. Nu får fans muligheden en sidste gang for at høre Søren Huss' solomateriale, inden snart albumaktuelle Saybia igen indtager de danske festivaler.

Billetter kan købes på Billetnet.

Søren Huss kan også opleves med Oh Land, Ida Gard og Aalborg Symfoniorkester i Musikkens Hus i Aalborg 30. maj. Læs mere her

Desuden spiller han sammen med Tina Dickow på årets Grøn Koncert-turné. Læs mere her

Se Søren Huss med "Du Er":

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA