x

Hot Hot Heat klar med treer

Hot Hot Heat klar med treer

Da Hot Hot Heat i 2002 udsendte "Make Up The Breakdown", gik der ikke lang tid, før de var fast inventar på MTV og amerikansk radio med sangene "Bandages" og "Talk To Me, Dance With Me".

Opfølgeren "Elevator" var en endnu større succes, og nu har bandet færdiggjort deres tredje album, der har fået titlen "Happiness Ltd".

Pladen var dog ifølge frontmand Steve Bays færdig i juni, men fordi bandet begyndte at skrive nyt materiale umiddelbart bagefter, blev de nødt til at gå tilbage og ændre på de oprindelige indspilninger.

Til NME siger Bays:

"Vi udvidede, hvor længe vi skulle arbejde på pladen, så vi endte med at gå tilbage og remixe nogle sange. Jeg er så glad for, at vi gjorde det, fordi det var helt sikkert det værd. Når jeg lytter til den oprindelige mastererede version af cd'en, vi havde for otte måneder siden, så er den ikke i nærheden af at være nær så god".

Bays fortæller desuden, at bandet er gået i en ny retning på pladen. Han siger, at den har mere dybde end deres tidligere udgivelser, og selvom gruppen fortsat går efter en energisk stil, har de denne gang forsøgt at ramme en nattestemning.

Det forventes, at "Happiness Ltd" ligger klar til maj.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA