x

Tre nyheder i toppen af albumhitlisten

Tre nyheder i toppen af albumhitlisten

Denne uges top 10 i album-kategorien er præget af en masse udskiftninger, ikke en eneste plads er forblevet uændret siden sidste uge, og så er halvdelen endda debutanter. 

Det betyder blandt andet, at Ed Sheeran og MGP-børnene, der ellers har kæmpet om førstepladsen de sidste mange uger, må vinke farvel til listens mest attraktive plads og tage til takke med en henholdsvis fjerde og syvendeplads. Førstepladsen har Mew indtaget med "+-". Anne Linnet følger trop med ligeledes også en ny plade "Alle mine drømme til dig", og toppens tredjeplads bliver indtaget af Blurs første udspil i 12 år, "The Magic Whip".   

Trackenes top 10 er til gengæld præget af stilstand, hvor de første seks pladser er helt uændret. Wiz Khalifa er stadig nummer et med "See You Again", Major Lazer & Dj Snake feat. MØ er stadig på en andenplads, ligesom norske Kygo også beholder sin tredjeplads. Man skal helt ned på en syvendeplads, før der sker noget. Omis "Cheerleader" er avanceret til en syvendeplads og bytter dermed plads med "Earned It" fra 50 Shades of Grey-soundtracket, der må tage til takke med en ottendeplads. Top 10 bliver rundet af med Skrillex & Diplo feat. Justin Bieber-konstellationen på en niendeplads og Jason Derulo på en tiende, efter at have rykket syv pladser den seneste uge.

Se listerne i deres fulde længde her  og her

Se videoen til Mews "Water Slides" fra det nye, hitlistetoppende album:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA