x

Nyt album fra Vild $mith

Nyt album fra Vild $mith

Den 1. juni udgiver hiphop-gruppen Vild $mith opfølgeren til debutalbummet "Lever Det Liv", nemlig albummet "Straight Fire" og temaet for pladen er piger, hvor Vild $mith udtaler:

"Temaet er helt klart "gals". Vi er meget inspirede af relationerne imellem dudes og gals, og det har været udgangspunkt for størstedelen af sangene på albummet. Rammen er oftest et festunivers, men alle historierne tager afsæt i det, der opstår imellem dudes og gals, når de fester sammen, men også dagen derpå. Vi er inspireret af det liv, vi lever, både på klubberne og rundt omkring i Danmark, når vi er ude at spille i weekenderne, men også af ting vi omgives af, når hverdagen rammer."

Vild $mith har tidligere udgivet albummet "Lever Det Liv" fra 2014, et album, der blandt andet affødte hittene "På Det Shit Igen", der er blevet certificeret guld, partytracket "Vild idag syg imorgen" og platinsinglerne "Gør Det Godt" og "Det Ikk Sket", og deres party-anthems kommer ikke ud af ingenting. De er selv glade for at feste, og det gør de stort set hver fredag og lørdag, når de er ude at spille rundt omkring i landet. 

Den første koncert for at promovere det nye album bliver holdt den 30. maj, hvor der er releasefest i København, og til sommer skal bandet optræde til Grøn Koncert med P3 Lågsus-hold. De starter i Kolding den 16. juli og slutter i København den 26. juli. I september starter Vild $miths første spillestedsturné, hvor de skal spille på Train i Aarhus, Posten i Odense og Vega i København. Albummet "Straight Fire" er produceret af HvidMayn bortset fra nummeret "Hele Natten", som er blevet produceret af Pitchshifters. Albummet er indspillet hos Pitchschifters og masteret af Anders Schumann.

Se deres tour-plan her:

02.09.15: Train, Aarhus.

02.09.15: Headquarters, Aarhus.

03.09.15: Walters Musikcafe, Skanderborg.

04.09.15: Vejle Bypark, Vejle.

05.09.15: Kulisselageret, Horsens.

10.09.15: Posten, Odense.

11.09.15: Pitstop, Kolding.

12.09.15: Forbrændingen, Albertslund.

17.09.15: Sønderborghus, Sønderborg.

18.09.15: Paletten, Viborg.

19.09.15: Tapperiet, Køge.

25.09.15: Lille Vega, København.

26.09.15: Klauzdal, Herlev.

Find billetter via spillestedernes hjemmesider.

Hør Vild $miths nye single "Klogere Nu" her

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA