x

Ny video: Avicii samarbejder med Volvo

Ny video: Avicii samarbejder med Volvo

Det er ikke første gang, at Volvo indgår i et kreativt samarbejde i forbindelse med lancering af en ny bilmodel. Denne gang har den svenske bilfabrikant slået sig sammen med Avicii i deres nye videokampagne for Volvo XC90. Du kan se "Feeling Good" her forneden.

Kampagnen handler om "nye begyndelser". Ligesom pressematerialet tager videoen udgangspunkt i Avicii. Sidste sommer kunne han se tilbage på en imponerende karriere. Han var blandt de mest populære kunstnere i verden med et salg på over 10 millioner album og adskillige hitlisteplaceringer.

320 koncerter om året tærede dog på den unge Avicii, så den 8. september 2014 trak han stikket for at finde sig selv igen. Otte måneder senere er han nu tilbage med "Feeling Good" - og naturligvis klar til en ny begyndelse. Om han så atter kan erorbre hitlisternes tinder, må tiden vise. 

"Feeling Good" blev gjort berømt af Nina Simone i 1965, da hun indspillede den til sit album "I Put a Spell on You". Den er senere blevet indspillet af blandt andre i en noget hårdere udgave af engelske Muse. Nu får den imidlertid en rendyrket Avicii-behandling.

Avicii udgav sit seneste album, "True", i 2013. Det modtog fire stjerner af GAFFAs musikanmelder Anders Bøgh under overskriften: "Avicii holder sig til den gode opskrift, men med knap så fine råvarer."

Se "Feeling Good" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA