x

Brett Morgen: Dave Grohl var for sent ude

Brett Morgen: Dave Grohl var for sent ude

Det har vakt en del undring, at Nirvanas trommeslager, Dave Grohl, ikke var at finde i den ellers roste dokumentar "Cobain - Montage Of Heck" af Brett Morgen. Nu forklarer instruktøren på Twitter, hvorfor Grohl blev udeladt. Han kom simpelthen for sent. Det skriver NME.

"Vi spurgte Dave om et interview i april 2014," skriver Morgen. "Dave gav da også sit besyv med tre uger efter, jeg var færdig med filmen. Han var fantastisk. Men det var desværre for sent til, at han kunne nå med."

Mange anmeldere har forholdt sig skeptiske til, at den ellers produktive Dave Grohl ikke medvirkede i dokumentaren. GAFFAs musikanmelder Henrik Tuxen bemærkede da også i sin fem stjerners anmeldelse: "Ikke et ord fra Dave Grohl eller andre notabilteter på Seattle-scenen, ud over Novoselic."

Noget kunne nu tyde på, at Grohl simpelthen har haft for travlt med sine egne projekter til at nå Morgens deadline for dokumentaren.

Brett Morgen har derudover afsløret, at han pønser på at udgive et Kurt Cobain solo-album efter at have opdaget over 200 timers materiale, mens han lavede research til filmen. "Det er ikke et Nirvana-album, det er bare Kurt, og I kommer til at høre ham lave ting, som I aldrig havde forventet ville komme ud af ham," fortæller Morgen til den amerikanske publikation Bedford + Bowery.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA