x

Se Connie Nielsen i ny musikvideo med TV-2

Se Connie Nielsen i ny musikvideo med TV-2

TV-2 er aktuelle med en ny musikvideo til sangen "Brev Til Mona" fra gruppens seneste album, "Det Gode Liv". I videoen synger Steffen Brandt duet med Hollywood-skuespilleren Connie Nielsen, kendt fra blandt andet "The Devil's Advocate", "Gladiator" og "Nymphomaniac". Du kan se videoen nedenfor sammen med en "bag scenerne"-video.

Vi har stillet Steffen Brandt en lille håndfuld spørgsmål og sangen og videoen.

Hvordan kom I på at få netop Connie Nielsen til at synge med, når hun jo ikke ligefrem er kendt som sanger?
 
– Connie Nielsen står for os som et menneske med stor integritet. Det gælder i hendes arbejde som skuespiller, i de valg hun har truffet i den forbindelse, hvor hun for eksempel har mod nok til at takke nej til roller som efter hendes mening kolporterer et noget konformt kvindesyn. Samtidig bruger hun sin berømmelse til aktivt at gå ind i kampen for en bedre verden blandt andet med arbejdet i Human Needs Projekt i Afrika og herhjemme, hvor hun gennem CSR kæmper for idéen om, at virksomheder kan og bør tage et socialt ansvar.
Som skuespiller formår hun at forløse stærke karakterer som for eksempel i de danske film "Brødre" og senest " Kidnappet".
 
Og hvorfor netop på den sang, "Brev til Mona"?
 
– "Brev til Mona" er en sang, som handler om det tidspunkt i livet, hvor man erkender, at der ikke er nogen vej tilbage, the drugs don't work, der er ingen steder at gå hen at søge hjælp. Konsekvensen er at gå til grunde eller at tage kampen op. I værste fald begge dele.
Vi tænkte, at et menneske som Connie Nielsen, der har levet det liv, hun har, vildt og dristigt, måtte kende til følelsen af at være konfronteret med det uigenkaldelige. Vi sendte sangen til hende og ganske rigtigt, der var stor genkendelse.
 
Hvordan synes I, hun klarede opgaven?
 
– Vi var ude efter en karakter, en stemme, en skrøbelighed og en erfaring mere end en skolet og trænet stemme. Jeg synes, hun tilføjer sangen den autenticitet, som vi ledte efter.
 
Hvorfor har hun solbriller på i videoen, den er jo optaget inden døre?
 
– At bære solbriller inden døre er en Hollywood-stjernes efterhånden sidste privilegium. Det kræver et vist format – jeg for eksempel kan dårligt nok bære solbriller uden døre...
 
Se videoen til "Brev Til Mona":

Og se en video med "Bag om"-optagelser:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA