x

Sjov video: Bono genoplever sit cykelstyrt hos Fallon

Sjov video: Bono genoplever sit cykelstyrt hos Fallon

Bono skulle have stået i front for U2 på scenen hos Jimmy Fallon i november sidste år. Desværre væltede han på sin cykel og måtte aflyse sin optræden - i stedet tog Jimmy Fallon over og agerede selv Bono.

Nu er Bono og U2 ved at gøre det godt igen hos Fallon, og Bono har sågar gennemlevet sit triste cykelstyrt igen til ære for den amerikanske komiker. Se det meget morsomme klip her forneden. 

Bono skulle ifølge NME have haft lidt for meget fart på sin cykel og væltede derfor og slog armen i Central Park i New York. Efterfølgende måtte han på operationsbordet, og han frygtede, at han ikke kom til at spille guitar igen. Man må dog nok sige, at hvis hans cykelstyrt var lig det, som man kan se i Fallons sketch, var en tur under kniven nok spildt på U2-frontmanden. En kiste havde været et bedre bud.

U2 må siges at være på charmeoffensiv i disse dage. Udover den meget selvironiske sketch var det irske band også at fange i den amerikanske subway i den forgangne uge, hvor man kunne se dem i forklædning spille "Angel of Harlem" fra deres 1988-udgivelse "Rattle and Hum".

Gruppens sidste udgivelse, "Songs of Innocence", endte som lidt af en fadæse efter, at den blev frit distribueret til alle med en iTunes-konto. Det var da heller ikke gruppens allerstærkeste kort albummæssigt. GAFFAs musikanmelder Lars Löbner Jeppesen kvitterede med fire stjerner under overskriften: "De irske giganters 13. album er en lidt for pænt indpakket gave."

Se Bono blive kværnet af New Yorks travle trafik her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA