x

The Darkness får ny trommeslager og kommer tættere på Queen

The Darkness får ny trommeslager og kommer tættere på Queen

Engelske The Darkness skifter støt trommeslagere, de nærmest ryger ud af svingdøren, før de har fået sat sig i stolen. Deres seneste trommeslager må dog siges at have sit fædrende ophav på plads i rækkerne af rock-aristokratiet. Rufus Taylor er nemlig søn af Roger Taylor, Queens legendariske trommeslager. Det skriver NME.

Den oprindelige trommeslager Ed Graham forlod de engelske falset-rockere i 2014, og han blev erstattet af Emily Davies, der brat stoppede i sidste måned. Hun fik dog søde ord med på vejen fra The Darkness' forsanger Justin Hawkins, og bruddet ser ud til at være sket i venskabelighed.

Det var guitarist Dan Hawkins, der i et radiointerview afslørede, at en ny trommeslager allerede var fundet og klar til at spille gruppens kommende koncerter. "Vi har allerede nogen, og vi spillede faktisk vores første show med ham i går aftes. Trommeslageren vil blive kendt som Rufus Taylor, søn af Roger Taylor."

Det virker på mange måder passende, at det nu er en Taylor med forbindelse til Queen, der kommer til at holde maskinen kørende for The Darkness. Deres andet album "One Way Ticket To Hell ... And Back" lånte tydeligt fra Queen's 70'er oeuvre, og det var da også produceret af Roy Thomas Baker, der ud over at have produceret de to første Queen-album også producerede "A Night at the Opera", hvorpå klassikeren "Bohemian Rhapsody" er at finde. 

The Darkness udgav deres sidste album, "Hot Cakes", i 2012. Det levede dog langt fra op til tidligere tiders succes, og GAFFAs anmelder Keld Rud kvitterede da også med tre stjerner. Han konkluderede: "The Darkness' tredje album lander et sted mellem deres veloplagte debut og flade toer."

Gruppen har et nyt album, "Last of Our Kind", på vej. 

Justin Hawkins er tydeligvis så glad for sin nye tøndebasker, at han har smidt et klip af Taylor på sin Instagramprofil:

 

En video slået op af Justin Hawkins (@jushawk) den


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA