x

Premiere: Hør Anti Social Medias debut-ep, The Way, her

Premiere: Hør Anti Social Medias debut-ep, The Way, her

Grand Prix-vinderne Nikolaj, Emil, David og Phillip alias Anti Social Media stak tilbage i februar af med sejren til det danske Melodi Grand Prix med sangen "The Way You Are". Forud for det internationale Grand Prix-show melder de nu ind med deres debut-ep, "The Way". Den udkommer i morgen, men har premiere her på GAFFA allerede i dag. Du kan høre den i Spotify her forneden.

De fire ambitiøse fyre er bedst kendt for deres danske Melodi Grand Prix sejr med debutsinglen "The Way You Are", men de er samtidig opsatte på ikke at ende i "døgnflue-fælden". De har således fulgt op på deres vinder-sang med singlen, "More Than a Friend", som nu får følgeskab af fire nye sange på "The Way". 

Anti Social Medias indiepop-lyd er stadig båret på skuldrene af en varm optimisme og 70'erens sprøde vellyd. 

Anti Social Media blev i 2014 sammensat af producer-duoen Chief 1 og Remee, hvilket efter eget udsagn i realiteten kunne have været endt med en fiasko, men som derimod endte med at blive en helstøbt kombination, der banede vejen for et fantastisk samarbejde, samt et stærkt bånd imellem bandets medlemmer - til trods for, at de alle kommer fra vidt forskellige baggrunde, både musikalsk og personligt.

Hør drengenes debut-ep, "The Way", her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA