x

Mors dag: De mest streamede mødre i verden på Spotify

Mors dag: De mest streamede mødre i verden på Spotify

I dag er det mors dag, og det har fået Spotify til at undersøge, hvilke kvindelige musikere med børn, der med rette kan kalde sig "verdens mest streamede mor på Spotify". Du kan se Spotifys top 10 og lytte til de mest populære mødre i en spilleliste her forneden.

Det kan vel næppe forbavse nogen, at Beyoncé (også) topper denne liste. Sangerinden er mor til Blue Ivy, og hun er samtidig den mest streamede mor over de sidste 12 måneder i verden, rapporterer Spotify. Queen Bey tager altså kronen. 

Hun er stærkt forfulgt af Shakira, mor til nyfødte Sasha, på en andenplads, mens Adele, mor til Angelo, følger lige bagefter. Pink, mor til Willow Sage, er på fjerdepladsen, mens Britney Spears, mor til Jayden og Sean, slutter på en femteplads. 

Angela Watts, VP, Global Communications hos Spotify, kommenterer listen: "Beyoncé bliver forgudet af sine fans på Spotify, og det er andet år i træk, at hun er årets mest streamede mor. Tidligere i år var hun også øverst på Spotifys liste over mest streamede kvindelige kunstnere blandt kvindelige lyttere. Hun fortjener et stort tillykke."

I Danmark kan Tina Dickow bryste sig af at være den mest streamede mor i år. 

Se de mest streamede mødre i verden her - og find spillelisten helt i bunden. 

Verdens mest streamede mødre på Spotify

1. Beyoncé

2. Shakira

3. Adele

4. P!nk

5. Britney Spears

6. Mariah Carey

7. Kelly Clarkson

8. Madonna

9. Alicia Keys

10. Jennifer Lopez


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA