x

Det nye hold til Toppen Af Poppen er fundet

Det nye hold til Toppen Af Poppen er fundet

Nu kan TV 2 løfte sløret for det nyeste hold til tv-programmet "Toppen Af Poppen". De er netop rejst fra Kastrup til Skagen, hvor de i løbet af den næste uges tid vil fortolke hinandens sange og udveksle livshistorier.

Oh Land, Sebastian, Shaka Loveless, Lars Lilholt, Stine Bramsen, Isam B. og Mattias Kolstrup fra Dúné udgør holdet, der vil udfolde sin musikalske legestue på Danmarks nordligste spids. TV 2s underholdningschef, Gitte Madsen er begejstret: "Årets deltagere udgør et af de absolut stærkeste hold, vi hidtil har haft af sted. De udmærker sig ved at spænde virkeligt bredt musikalsk, og vi er så stolte over, at de bytter musik og fortæller deres livshistorie på TV 2 til efteråret. "Toppen af poppen" er fuld af vitaminer, som vi kan tage med ind i stuen efter sommerferien - i år fyldt med nogle af de største danske hits gennem de sidste 30 år krydret med duften af hav og høj himmel over Skagen," forklarer hun.

Hvad der kommer ud af mødet, kan du se, når TV 2 sender programmet til efteråret. Du kan indtil da hygge dig med Mads Langers fortolkning af Sanne Salomonsens "Overgi'r Mig Langsomt", der udsprang af programmet for tre år siden:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA